Cronuts, Cronuts, Cronuts - jeden Monat eine neue Kreation |
Save the Date! @DominiqueAnselLondon will open its doors at 8AM on Friday, September 30th. Stay tuned for more updates about our menu, but for starters, here's a little look at our Frozen S'mores, which we'll be bringing across the pond for the first time. One of our favorite parts is the crunch from that just-torched honey marshmallow, which surrounds a Tahitian vanilla ice cream center covered with chocolate feuilletine, all served on a smoked willow wood branch. #FrozenSmores #DominiqueAnselLondon #DABLondon#thecountdownbegins
Foto by Evan Sung |
Am 30.September um 8.00 AM ist es endlich soweit. Dominique Ansel eröffnet seine Dependance in London.
...schon einmal einen Blick hinein werfen ?.....:-) |
Dominique Ansel Bakery London17-21 Elizabeth St, Belgravia
Endlich hat das Warten ein Ende. All seine köstlichen Verführungen sind in erreichbare Nähe gerückt und ein London Abstecher oder Weekendtrip natürlich schon in Planung. Ob Cronut, Frozen S'mores, Cookie Shot u.v.m. ein Statement von Ansel steht über allem:
"We are not just feeding stomachs, we are feeding hearts and souls. It's a piece of cake, which people eat with joy and happiness. We are about love at first sight."
Ratet mal welche Motive die Handyhülle von Dominique Ansel verzieren? Na Cronuts natürlich - wie kann es anders sein :-).
Neben all den bekannten Sehenswürdigkeiten hat London ab Ende September einen neuen Hotspot der erobert werden will.
...bin so gespannt......... |
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen